HACCP | SZKOLENIA | DOKUMENTACJA

Szkolenia

Szkolenia

Podstawą do wdrożenia i utrzymywania systemu bezpieczeństwa i jakości żywności w Państwa placówce są szkolenia HACCP waszych pracowników. Nasza firma oferuje możliwość odbycia szkoleń HACCP Online, a także zajmuje się organizacją tego rodzaju kursów w naszym biurze, lub też w siedzibie Klienta. Instruktaż dedykowany jest dla pracowników każdego szczebla, a w szczególności dla tych, którzy są odpowiedzialni za wdrażanie i utrzymywanie systemu HACCP.

W ramach zorganizowanego przez naszych ekspertów szkolenia HACCP, ISO uczestnicy dowiedzą się między innymi o:

Współcześnie wykorzystywanych metodach zarządzania bezpieczeństwem żywności

Wytycznych formalnych i prawnych w zakresie norm bezpieczeństwa żywności

Sposobnie planowania audytów wewnętrznych, a także metodach ich przeprowadzania

Skutecznych metodach tworzenia raportów pokontrolnych

Szkolenia HACCP. Oferujemy autorskie szkolenia HACCP w formule e-learingową w oparciu o naszą platformę HACCPonline. Dzięki temu mogą Państwo wypełnić obowiązek ustawowy szybko, tanio, bez konieczności dojazdu. Wiedza teoretyczna i praktyczna zdobyta podczas organizowanego przez nas kursu, podniesie świadomość zawodową Państwa pracowników, a także znacznie poszerzy ich umiejętności oraz kompetencje.

Dla zwiększenia skuteczności naszych działań, organizujemy również kursy praktyczne, które są prowadzone na dedykowanym stanowisku pracy.

Już od ponad 20 lat podnosimy świadomość i poszerzamy wiedzę osób, które są pracują w przedsiębiorstwach będących częścią łańcucha żywnościowego. Organizowane przez nas panele, są prowadzone przez jednych z najbardziej doświadczonych ekspertów w tej branży.

Dołącz wraz z zespołem swoich pracowników, do grona ponad 4500 osób, które dotychczas przeszkoliliśmy z zakresu norm HACCP i innych systemów bezpieczeństwa.

Jak to działa?

Zarejestruj się

aby odbyć niezbędne szkolenie

Zarejestruj się

Co ci to daje?

Szkolisz siebie lub pracowników w dogodnym momencie (24/7)

Uzyskujesz certyfikat w języku polskim oraz angielskim i drukujesz go ze swojego komputera

Nie tracisz czasu i pieniędzy na dojazdy, hotele, zastępstwa

Dlaczego z nami?

Szkolenia są tworzone i opiniowane przez specjalistów

Kursy są tanie i dostępne w każdej chwili

Szkolenia są dostosowane do specyfiki Twojej branży i placówki

Przy zakupie większej ilości szkoleń udzielamy rabatów

Szkolenia GHP/GMP/HACCP w praktyce

Są to szkolenia podstawowe w zakresie HACCP/GHP/GMP dedykowane dla pracowników poszczególnych branż.

Kursy dla: żywienia zbiorowego zamkniętego, żywienia zbiorowego otwartego, obrotu żywnością, piekarni i cukierni etc.

Szkolenie SS – „HACCP/GHP/GMP Start – w sektorze żywnościowym.

Szkolenie SKH – „HACCP/GHP/GMP w praktyce – obrót żywnością: sklepy, kioski, hurtownie spożywcze.”

Szkolenie ZZZ – „HACCP/GHP/GMP w praktyce – żywienie zbiorowe zamknięte”

Szkolenie ZZO – „HACCP/GHP/GMP w praktyce – żywienie zbiorowe otwarte”

Szkolenie ZZOSO-„HACCP/GHP/GMP w praktyce – żywienie zbiorowe otwarte – restauracje, bary oferujące sushi”

Szkolenie PCK – „HACCP/GHP/GMP w praktyce – w piekarni, cukierni, kawiarni”

Szkolenie HOW – „HACCP/GHP/GMP w praktyce – hurtownie owoców i warzyw”

Szkolenia „Zarządzanie bezpieczeństwem żywności – audyt systemu HACCP”

Są to szkolenia rozszerzone przeznaczone dla kadry zarządzającej, przygotowujące auditorów wewnętrznych systemu HACCP. Kursy dedykowane są dla poszczególnych branż.

Szkolenie ZBZSS-„Zarządzanie bezpieczeństwem żywności – audyt systemu HACCP – sektor spożywczy.”

Szkolenie ZBZSKH – „Zarządzanie bezpieczeństwem żywności – audyt systemu HACCP, obrót żywnością: sklepy, kioski, hurtownie spożywcze.”

Szkolenie ZBZZZ – „Zarządzanie bezpieczeństwem żywności – audyt systemu HACCP – żywienie zbiorowe zamknięte i otwarte.”

Szkolenie ZBZHOW – „Zarządzanie bezpieczeństwem żywności-audyt systemu HACCP- w hurtowniach owoców i warzyw.”

Szkolenie ZBZPCK – „Zarządzanie bezpieczeństem żywności – audyt systemu HACCP – w piekarni, cukierni, kawiarni.”

Legionella

Szkolenie „Legionella” przeznaczone jest dla osób zarządzających siecią wodną w budynkach  zamieszkania zbiorowego takich jak np. hotele, ośrodki wczasowe, sanatoria, domy opieki społecznej oraz dla osób zarządzających obiektami typu np. SPA.

Scroll to Top