Szkolenia
Szkolenia
Podstawą do wdrożenia i utrzymywania systemu bezpieczeństwa i jakości żywności w Państwa placówce są szkolenia HACCP waszych pracowników. Nasza firma oferuje możliwość odbycia szkoleń HACCP Online, a także zajmuje się organizacją tego rodzaju kursów w naszym biurze, lub też w siedzibie Klienta. Instruktaż dedykowany jest dla pracowników każdego szczebla, a w szczególności dla tych, którzy są odpowiedzialni za wdrażanie i utrzymywanie systemu HACCP.

W ramach zorganizowanego przez naszych ekspertów szkolenia HACCP, ISO uczestnicy dowiedzą się między innymi o:
Współcześnie wykorzystywanych metodach zarządzania bezpieczeństwem żywności
Wytycznych formalnych i prawnych w zakresie norm bezpieczeństwa żywności
Sposobnie planowania audytów wewnętrznych, a także metodach ich przeprowadzania
Skutecznych metodach tworzenia raportów pokontrolnych
Szkolenia HACCP. Oferujemy autorskie szkolenia HACCP w formule e-learingową w oparciu o naszą platformę HACCPonline. Dzięki temu mogą Państwo wypełnić obowiązek ustawowy szybko, tanio, bez konieczności dojazdu. Wiedza teoretyczna i praktyczna zdobyta podczas organizowanego przez nas kursu, podniesie świadomość zawodową Państwa pracowników, a także znacznie poszerzy ich umiejętności oraz kompetencje.
Dla zwiększenia skuteczności naszych działań, organizujemy również kursy praktyczne, które są prowadzone na dedykowanym stanowisku pracy.
Już od ponad 20 lat podnosimy świadomość i poszerzamy wiedzę osób, które są pracują w przedsiębiorstwach będących częścią łańcucha żywnościowego. Organizowane przez nas panele, są prowadzone przez jednych z najbardziej doświadczonych ekspertów w tej branży.
Dołącz wraz z zespołem swoich pracowników, do grona ponad 4500 osób, które dotychczas przeszkoliliśmy z zakresu norm HACCP i innych systemów bezpieczeństwa.
Jak to działa?

Co ci to daje?
Szkolisz siebie lub pracowników w dogodnym momencie (24/7)
Uzyskujesz certyfikat w języku polskim oraz angielskim i drukujesz go ze swojego komputera
Nie tracisz czasu i pieniędzy na dojazdy, hotele, zastępstwa
Dlaczego z nami?
Szkolenia są tworzone i opiniowane przez specjalistów
Kursy są tanie i dostępne w każdej chwili
Szkolenia są dostosowane do specyfiki Twojej branży i placówki
Przy zakupie większej ilości szkoleń udzielamy rabatów
Szkolenia GHP/GMP/HACCP w praktyce
Są to szkolenia podstawowe w zakresie HACCP/GHP/GMP dedykowane dla pracowników poszczególnych branż.
Kursy dla: żywienia zbiorowego zamkniętego, żywienia zbiorowego otwartego, obrotu żywnością, piekarni i cukierni etc.
Szkolenie SS – „HACCP/GHP/GMP Start – w sektorze żywnościowym.
Szkolenie SKH – „HACCP/GHP/GMP w praktyce – obrót żywnością: sklepy, kioski, hurtownie spożywcze.”
Szkolenie ZZZ – „HACCP/GHP/GMP w praktyce – żywienie zbiorowe zamknięte”
Szkolenie ZZO – „HACCP/GHP/GMP w praktyce – żywienie zbiorowe otwarte”
Szkolenie ZZOSO-„HACCP/GHP/GMP w praktyce – żywienie zbiorowe otwarte – restauracje, bary oferujące sushi”
Szkolenie PCK – „HACCP/GHP/GMP w praktyce – w piekarni, cukierni, kawiarni”
Szkolenie HOW – „HACCP/GHP/GMP w praktyce – hurtownie owoców i warzyw”
Szkolenia „Zarządzanie bezpieczeństwem żywności – audyt systemu HACCP”
Są to szkolenia rozszerzone przeznaczone dla kadry zarządzającej, przygotowujące auditorów wewnętrznych systemu HACCP. Kursy dedykowane są dla poszczególnych branż.
Szkolenie ZBZSS-„Zarządzanie bezpieczeństwem żywności – audyt systemu HACCP – sektor spożywczy.”
Szkolenie ZBZSKH – „Zarządzanie bezpieczeństwem żywności – audyt systemu HACCP, obrót żywnością: sklepy, kioski, hurtownie spożywcze.”
Szkolenie ZBZZZ – „Zarządzanie bezpieczeństwem żywności – audyt systemu HACCP – żywienie zbiorowe zamknięte i otwarte.”
Szkolenie ZBZHOW – „Zarządzanie bezpieczeństwem żywności-audyt systemu HACCP- w hurtowniach owoców i warzyw.”
Szkolenie ZBZPCK – „Zarządzanie bezpieczeństem żywności – audyt systemu HACCP – w piekarni, cukierni, kawiarni.”
Legionella
Szkolenie „Legionella” przeznaczone jest dla osób zarządzających siecią wodną w budynkach zamieszkania zbiorowego takich jak np. hotele, ośrodki wczasowe, sanatoria, domy opieki społecznej oraz dla osób zarządzających obiektami typu np. SPA.